Quality
Sól himalajska Kala Namak 200g
Kod kreskowy: 5902898824537
Sól himalajska Kala Namak dzięki specjalnemu procesowi wypalania w piecu uzyskuje charakterystyczny siarkowy zapach i szary kolor.
Zastosowanie: Poza klasycznym zastosowaniem w daniach indyjskich sprawdza sie idealnie w kuchni wegańskiej nadając potrawom zapachu i smaku jaj. Soli Kala Nanak można użyć np. do przygotowania wegańskiej "jajecznicy" z tofu lub wegańskiego majonezu.
 Zamów online u naszych kontrahentów
 

 Składniki

sól himalajska czarna Kala Namak, substancja wzbogacająca: jodan potasu. 100 g soli zawiera 3,9 +/- 1,3 mg jodanu potasu.
 Wartości odżywcze
w 100 g / ml produktu

Tłuszcze
0 g
KTN
0 g
Węglowodany
0 g
w tym Cukry
0 g
Błonnik
0 g
Białko
0 g
Sól
Witaminy i składniki mineralne
 
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
 
* Dzienna Referencyjna Wartosc Spożycia

PRODUKTY POWIĄZANE