House
Kanpyo tykwa marynowana 100g
Kod kreskowy: 5901752704251
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu "Nimono" i potrawach marynowanych "Aemono".
 Zamów online u naszych kontrahentów
 

 Składniki

tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
 Wartości odżywcze
w 100 g / ml produktu

Tłuszcze
KTN
0 g
Węglowodany
w tym Cukry
Białko
Sól
 
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
 
* Dzienna Referencyjna Wartosc Spożycia
 Wartości energetyczne
w 100 g / ml produktu

kJ
527

PRODUKTY POWIĄZANE