Coppola
Fasola Borlotti 400 g
Kod kreskowy: 5060323900093
Przygotowuje się z niej pasty, polenty, a także podaje ze skwarkami z boczku. Szczególnie polecana jest do zup toskańskich, musu z fasoli z czosnkiem. Fasola ma przyjemny, słodkawy smak. Rośliny strączkowe są doskonałym źródłem białka, błonnika i węglowodanów złożonych. Są one fundamentem diety śródziemnomorskiej, niezbędnym we włoskiej kuchni. Stosowane do zup, gulaszów i sałatek, z powodzeniem stanowią samodzielne proste danie. Tradycyjne, włoskie produkty strączkowe Coppola, są gotowane i pakowane w wodzie bez dodatku soli.
Zastosowanie: Idealny dodatek do dań mięsnych i sałatek. Przygotujesz z niej pyszną pastę.
 Zamów online u naszych kontrahentów
 
 

 Składniki

Fasola Borlotti 60%, woda.
 Wartości odżywcze
w 100 g / ml produktu

Tłuszcze
KTN
0 g
Węglowodany
w tym Cukry
0 g
Błonnik
Białko
Sól
 
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
 
* Dzienna Referencyjna Wartosc Spożycia
 Wartości energetyczne
w 100 g / ml produktu

kJ
249
kcal
59

PRODUKTY POWIĄZANE